Op donderdag 29 december 2022 wordt het eerste X Sportcafé 501 Open (Xmas) Darttoernooi gehouden. Deze pagina wordt regelmatig ge-update met nieuwe informatie. Voor nu presenteren wij u de aankondiging van dit evenement, en de mogelijkheid om in te schrijven (klik HIER voor inschrijven). Voor vragen kunt u ons bereiken via e-mail (info@xsportbladel.nl), via telefoon (06 – 40427386) of in de avonduren zijn wij te vinden in ons X Sportcafé (Lange Trekken 34, Bladel). Let’s play Darts!

Er zijn al een aantal inschrijvingen ontvangen. Echter door een (tijdelijke) fout in onze e-mail server welke naar ons verzonden worden via contactformulieren op onze website, zijn mogelijk niet alle inschrijvingen door ons ontvangen. Mocht je ingeschreven hebben, en nog helemaal niets van ons vernomen hebben over je inschrijving, dan doen wij het verzoek om via de website (zie link eerder in dit bericht) om opnieuw in te schrijven. Excuses voor het ongemak, en bedankt voor je medewerking. Graag tot ziens bij X Sport Bladel en/of het X Sportcafé.

UPDATE! 21 November 2022;
Inmiddels komen er uit diverse hoeken inschrijvingen binnen bij ons als organisatie. Samen met René en Roy van BCDC Darts genieten we daarvan, want dan weten wij dat we goed bezig zijn. Echter willen we er wel op wijzen dat je zo snel mogelijk in moet schrijven want vol (48 deelnemers maximaal) is ook echt vol. Tevens krijgen we de vraag wat de prijzen zijn. Er zullen bekers verstrekt worden aan de nummer 1, 2 en 3 van de winnaarsronde en bierpakketten. Voor de nummer 1 van de verliezersronde is er ook een bierpakket. Het is dus een toernooi voor de gezelligheid, maar dat is dan ook wel aan de hoogte van het inschrijfgeld terug te zien. Wil je zelf meedoen? Of ken je iemand die donderdagavond 29 december een pijltje wil gooien. Schrijf in!