Update!: 25 april 2023

Uitnodigingen zijn verstuurd

Vandaag zijn de uitnodigingen, zoals hieronder weergegeven verstuurd naar de vermelde verenigingen/organisaties. Wil jij deelnemen met een team bestaande uit 8 teamleden (minimaal 18 jaar) informeer bij je vereniging/organisatie. Later meer informatie….

Op 1 juli 2023 beheren wij (Miriam en Christian) namens gemeente Bladel inmiddels 5 jaar (jubileum) de X Sporthal van Bladel. Dit doen wij nog steeds elke dag met plezier. Daarnaast exploiteren wij ons eigen X Sport Sportcafé.

Om iets te organiseren om dit jubileum extra aandacht te geven, hebben wij gedacht om samen met de competitie spelende verenigingen van onze X Sporthal een sportief evenement te organiseren. “Het X Sport Sportspektakel 2023”.

De verenigingen/organisaties welke dit schrijven ontvangen zijn;
BCBH Badminton, BC Bladel Basketbal, Buurtvereniging den Ekker, Fun Ludo, Gemeente Bladel, HV Saturnus Handbal, Kempen Plus Poetsteam, KV Bladella Korfbal, Pius X College Gymsectie, VC Bladel Volleybal en X Sportcafé Dartteams.

 

De sporten waarin de strijd gestreden zal worden zijn (afhankelijk of de originele vereniging hierbij haar medewerking kan verlenen); Badminton, Basketbal, Handbal, Korfbal en Volleybal. De wedstrijdduur is afhankelijk van het aantal deelnemende teams, de ondersteuning vanuit de originele vereniging, en het aantal te beoefenen sporten. Daarnaast is het niet toegestaan dat een team van een vereniging deelneemt aan haar eigen sportonderdeel. Handbal gaat niet handballen, volleybal gaat niet volleyballen enz. Voor de overige teams, waarvan de tak van sport geen onderdeel uitmaakt van dit sportspektakel, daarvoor wordt geloot welke tak van sport komt te vervallen voor de verdeling van de punten.

Inschrijven teams

Teams bestaan uit 8 personen (niet meer, niet minder). Deze personen zijn 18 jaar of ouder. Per vereniging/organisatie is inschrijven van meerdere teams toegestaan. De kosten voor deelname zijn € 5,00 per persoon waarmee wij gegarandeerde opkomst hebben. Bij niet op komen dagen, is de betreffende deelnemer haar/zijn inschrijfgeld kwijt.

Voor het inschrijfgeld ontvangen de deelnemers een maaltijd (broodje(s), soep en koud buffet).

Het inschrijfgeld dient te worden voldaan bij inschrijving.

Inschrijven kan via het aan dit schrijven toegevoegde formulier. Het ingevulde formulier kunt u deponeren in de brievenbus van het X Sportcafé (Lange Trekken 34), of aan de bar tijdens onze openingstijden. Inscannen, en via e-mail (info@xsportbladel.nl) is de derde optie.

De aanvang van het X Sport Sportspektakel 2023 is afhankelijk van het aantal deelnemers en de speelduur per sport. De planning is dat we tussen 18:00 uur en 19:00 uur de laatste wedstrijden afronden, en dat we de prijsuitreiking zullen verrichten tussen 19:00 uur en 20:00 uur.

Aansluitend zal het X Sportcafé Sportballenbal plaatsvinden. Een feestavond waarbij iedereen van harte welkom is. Op deze avond zullen ook de wisselbeker en overige prijzen van de Interne X Sportcompetitie worden uitgereikt.

Inschrijven vanaf nu mogelijk tot en met Zaterdag 17 juni 2023. (i.v.m. overige organisatorische bijkomstigheden).

Tot ziens, tot X Sport Bladel.

Miriam en Christian Goossens
X Sport Bladel