X Sportcafé Bladel organiseert tijdens dit Europees Kampioenschap voetbal een online voetbalpoule. Voorspel de uitslagen van de EK wedstrijden zo goed mogelijk. Deelname is slechts € 5,00 en naast de gezellige spanning maak je ook kans op mooie prijsjes. Je speelt dus niet alleen mee om de eer! Wie heeft er het meeste verstand van voetbal?

In deze voetbalpoule voorspel je de uitslagen van de voetbalwedstrijden. Hoe beter je de uitslag voorspelt, des te meer punten je verdient. De deelnemer met de meeste punten wint de voetbalpoule en maakt kans op het winnen van diverse prijzen. Het aantal prijzen en de waarde wordt samengesteld door de inleg van het aantal deelnemers. Er worden geen geldbedragen uitbetaald. De volledige inleg (€ 5,00 per deelnemer) wordt besteed in de prijzenpot. De organisatie is op zoek naar passende (sport) prijzen.

PUNTENTELLING

Je ontvangt punten wanneer je de uitslag helemaal goed hebt of voor een gedeelte goed hebt:

 • Uitslag helemaal correct = 12 punten
 • Winnaar wedstrijd correct = 5 punten
 • Ruststand correct = 1 punt.
 • Aantal doelpunten thuis-team of uit-team correct = 2 punten.
 • Topscoorder EK correct = 10 punten + Aantal Doelpunten.
 • Ingevulde Topscoorder = Aantal Doelpunten.
 • Europees Kampioen correct = 10 punten
 • Nummer twee correct = 5 punten
 • Kennisvragen correct = 1 punt.

Je voorspelt de uitslag van de wedstrijd na 90 minuten (+ eventuele blessuretijd). Eventuele verlengingen en/of penalty’s om de winnaar in de knock-out fase en finales tellen niet mee. Na elke wedstrijddag worden de punten van alle deelnemers en de (nieuwe) ranglijst zo spoedig mogelijk door de organisatie bijgewerkt.

SPELVOORWAARDEN

 • Er is één inschrijving mogelijk per e-mailadres, en meedoen met meerdere adressen is toegestaan.
 • Deelname aan deze voetbalpoule bedraagt € 5,00 per deelnemer.
 • Deelnemers jonger dan 18 jaar dienen toestemming te overleggen van minimaal één van de ouders/verzorgers.
 • De organisatie houdt zich het recht voor het spel naar eigen goeddunken en zonder kennisgeving te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen, zonder op enige wijze een verplichting aan de deelnemers te hebben. Indien hierdoor geen winnaars kunnen worden uitgeroepen ontvangt iedere deelnemer zijn inleg zo spoedig mogelijk retour.
 • Over het spel en de uitslag van het spel kan niet worden gecorrespondeerd.
 • De organisatie verzamelt en verwerkt persoonsgegevens van deelnemers aan dit spel, en behandeld deze volgens de privacy policy van onze website.
 • De organisatie garandeert niet dat deze website altijd beschikbaar zal zijn. Noch de organisatie, noch door haar ingeschakelde bedrijven of personen kunnen verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computer-, hardware-, of softwareproblemen van welke aard dan ook.
 • Het spel is gebaseerd op kennis en wetenschap van de internationale voetbalsport en is geen gokspel.
 • Deelname is pas volledig zodra je de stappen elders in deze mededeling volledig hebt uitgevoerd zoals omschreven onder de titel “DEELNEMEN”.
 • Gewonnen prijzen kunnen niet geruild worden tegen andere prijzen en de waarde ervan kan niet in geld worden uitgekeerd. Prijzen van deze voetbalpoule bestaan nooit uit geldbedragen.
 • Bij een gelijke einduitslag van de totale X Sport Bladel EK Voetbalpoule wordt er in het bijzijn van de betrokken prijswinnaars geloot wie welke prijs in ontvangst mag nemen.
 • De organisatie van deze EK Voetbalpoule, mag gratis deelnemen aan deze poule, maar maakt geen enkele kans op het winnen van een prijs.

DEELNEMEN

Wil je deelnemen, volg dan de volgende stappen;

 1. Vul het aanmeldformulier in en zend dit naar de organisatie.
  (Doe dit VOOR woensdag 9 juni 2021 23:59 uur).
 2. Na aanmelding ontvang je namens de organisatie een e-mail ter bevestiging van ontvangst van je inschrijving.
 3. Na aanmelding ontvang je namens de organisatie een betaalverzoek voor een bedrag van
  € 5,00. Let op! Ben je jonger dan 18 vermeld dan de contactgegevens van één van de ouders/verzorgers. Hij of zij ontvangt dan het betaalverzoek, niet jij.
 4. Nadat het betaalverzoek is voldaan, ontvang je via e-mail het wedstrijdformulier waarop je de eerste uitslagen van de poulefase kunt voorspellen. Dit wedstrijdformulier dient uiterlijk donderdag 10 juni 2021 om 23:59 uur in het bezit te zijn van de organisatie. Reeds ingezonden formulieren kunnen tot hetzelfde tijdstip worden gewijzigd.
 5. Na ontvangst van de ingevulde voorspellingen ontvang je een bevestiging van de organisatie en is je deelname officieel. Ontvangen wij geen voorspellingen, of te laat, dan verkrijg je geen punten voor de betreffende fase van het spel. De deelname voor de volgende rondes (knock-out fase) geschied op dezelfde manier.
 6. Het inschrijfgeld € 5,00 is éénmalig en daarmee doe je dit gehele toernooi mee. Ook al zou je voor jezelf al weten dat je geen kans meer maakt op de eindoverwinning blijf dan sportief en maak dit toernooi volledig verder mee.

PRIJZEN – PAKKET (laatste update = 18 april)

De organisatie van onze EK Voetbalpoule is volop bezig met het organiseren van een goed verloop van deze voetbalpoule. Natuurlijk horen bij zo’n voetbalpoule leuke (Sport) prijzen om te winnen. We hebben besloten om er geen Gok/Kans spel van te maken vandaar dat er geen geldbedragen zullen worden uitgekeerd aan winnaars. Vandaar dat ook minderjarigen (met toestemming van ouder/verzorger) deel kunnen nemen.  In het prijzenpakket zijn in ieder geval consumptiemunten van het X Sportcafé opgenomen. Zijn er aanvullingen op het prijzenpakket te melden zullen wij deze toevoegen aan dit bericht. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor de waarde in geld.

18 april 2021

In 2019 opende in Mierlo in het Hup Hotel, waar vele grote voetbalclubs, maar ook Nationale teams (dus veel sterspelers en trainers) reeds verbleven voor een trainingsstage Dhr. Jos Lenssen zijn voetbalmuseum “The Fanatic”. Deze opening werd verricht door Dhr. Hans van Breukelen, en Dhr. Louis van Gaal (met zijn vrouw Truus). Jos heeft voor drie winnaars een rondleiding beschikbaar gesteld, en die winnaars mogen ieder ook nog een introducee mee nemen. Doordat deze opleiding voor deze winnaars door de eigenaar van dit museum zelf wordt verzorgd zal deze rondleiding die extra beleving geven, omdat je dan bij vrijwel elk attribuut het eigen maar vooral echte verhaal erachter te horen krijgt. Voetbalmuseum “The Fanatic” is een belevenis voor jong en oud die van voetbal houdt. De rondleiding zal plaatsvinden zodra dit weer is toegestaan en op afspraak i.v.m. de agenda van Dhr. Jos Lenssen.

 

 

PROMOTIE

Wil je de mogelijkheid op deelname aan deze voetbalpoule a.u.b. zoveel mogelijk promoten zodat we een mooie grote deelnemerslijst verkrijgen. Alvast veel succes en bedankt!