SPORTHALBEHEERDER M/V

Over X Sport Bladel

In oktober 2014 opende Gemeente Bladel haar nieuwe sporthal X Sport aan de Lange Trekken te Bladel. Sinds 1 juli 2018 is het beheer van deze sporthal door Gemeente Bladel uitbesteed aan Miriam en Christian Goossens. Naast de beheerderstaken exploiteren zij het eveneens in de X Sporthal aanwezige X Sportcafé.

De baan

Tot jouw taken behoren:

  • Het ontvangen en behulpzaam zijn van gasten/bezoekers.
  • Toezicht houden op het correct gebruik van de materialen en sporthal/sportzalen.
  • Schoonmaken van kleedruimtes, sporthal, ontvangstruimtes en tribune.
  • Daar waar noodzakelijk bezoekers en gebruikers ondersteunen in gebruik (klaarzetten/opruimen) van de benodigde materialen.
  • Kleine herstel en reparatiewerkzaamheden.
  • Overige taken welke gevoelsmatig tot deze service verlenende functie behoren.

Jij

Bereid om op oproepbasis en volgens afgesproken dagen de voorkomende werkzaamheden uit te voeren in de avonduren en/of weekenden. Beschikt over het nodige verantwoordelijkheidsgevoel en inzet.  Ervaring in schoonmaak en E.H.B.O. is een Pré. Bij voorkeur woonachtig in, of omgeving van Bladel.

Wij

Bieden een uitdagende, verantwoordelijke functie waarbij je veel sociale contacten onderhoud en ondervind met mensen uit het Bladels verenigingsleven. Wij streven er naar om een leuke werksfeer te creëren als collega’s van en voor elkaar en dat voor een bij deze functie passend salaris.

Sollicitatie

Interesse in deze functie? Reageer dan z.s.m. door je cv en sollicitatie te zenden naar info@xsportbladel.nl t.a.v. Christian. Bellen om een afspraak te maken of voor overige informatie kan ook 06 – 404 27 386.

 

Acquisitie op deze vacature is niet gewenst.