SPORTHAL BEHEERDER M/V

Deze Vacature is inmiddels ingevuld door een nieuwe medewerkster van X Sport Bladel

Wij danken iedereen voor haar/zijn getoonde interesse voor deze functie.

Over X Sport Bladel
In oktober 2014 opende Gemeente Bladel haar nieuwe sporthal X Sport aan de Lange Trekken te Bladel. Sinds 1 juli 2018 is het beheer van deze sporthal door Gemeente Bladel uitbesteed aan Miriam en Christian Goossens. Naast de beheerderstaken exploiteren zij het eveneens in de X Sporthal aanwezige X Sportcafé.

De baan
Tot jouw taken behoren:

  • Het ontvangen en behulpzaam zijn van gasten/bezoekers.
  • Toezicht houden op het correct gebruik van de materialen en sporthal/sportzalen.
  • Schoonmaken van kleedruimtes, sporthal, ontvangstruimtes en tribune.
  • Daar waar noodzakelijk bezoekers en gebruikers ondersteunen in gebruik (klaarzetten/opruimen) van de benodigde materialen.
  • Kleine herstel en reparatiewerkzaamheden.
  • Overige taken welke gevoelsmatig tot deze service verlenende functie behoren.

Jij
Bereid om op oproepbasis en volgens afgesproken dagen de voorkomende werkzaamheden uit te voeren in de avonduren en/of weekenden. Beschikt over het nodige verantwoordelijkheidsgevoel en inzet.  Ervaring in schoonmaak en E.H.B.O. is een Pré. Bij voorkeur woonachtig in, of omgeving van Bladel.

Wij
Bieden een uitdagende, verantwoordelijke functie waarbij je veel sociale contacten onderhoud en ondervind met mensen uit het Bladels verenigingsleven. Wij streven er naar om een leuke werksfeer te creëren als collega’s van en voor elkaar en dat voor een bij deze functie passend salaris.

Bijbaan
Een leuke bijbaan, welke ook geschikt is als je al van je pensioen aan het genieten bent, maar eigenlijk voor je gevoel nog niet klaar bent met werken.

Sollicitatie
Solliciteren op deze vacature is inmiddels niet meer nodig.