Geachte bezoeker/gebruikers X Sporthal Bladel/Sportzalen,

Twee seizoenen, dat is wat we met zijn allen door een virus en de daaraan toegevoegde maatregelen hebben zien verdwijnen. Om in sporttermen te blijven hopen we dat de finishlijn voor de komende start van het nieuwe seizoen bereikt is.

Verdwijnen zal het virus niet meer, maar dat het leven voor mensen weer normaal wordt ligt toch wel in de verwachting. Op maandag 6 september start een nieuw sportseizoen. In de hoop dat die start geen valse start wordt, hebben wij van X Sport Bladel het idee opgepikt om een nieuw seizoen te openen met een kleine heropening. Een heropening van het verenigingsleven, de X Sporthal, maar ook het X Sportcafé. Graag zouden wij u als bezoeker/gebruiker van de X Sporthal daarvoor uit willen nodigen. Tevens hebben wij Davy Jansen (wethouder van o.a. welzijn, cultuur en sport) hiervoor een uitnodiging verzonden.

Agenda;

  • Vanaf 18:30 uur inloop in het X Sportcafé.
  • 19:00 uur Symbolische heropening sporthal en sportseizoen 2021 – 2022. (Daarna bijkletsen)
  • 21:00 uur Einde symbolische heropening.

Het X Sportcafé zal geopend zijn tot 23:00 uur. Alles zal geschieden volgens de maatregelen welke op dat moment van toepassing zijn, om het virus onder controle te krijgen/houden.

Het verzoek aan u, om u aan te melden indien u hierbij aanwezig wil zijn. De besturen van de in onze sporthal competitie spelende verenigingen hebben deze uitnodiging ook mogen ontvangen. Aanmelden graag via e-mail (info@xsportbladel.nl) omdat wij onder de huidige maatregelen toegang mogen bieden aan maximaal 50 personen. Gelieve dit aanmelden te doen vóór zondag 5 september 12:00 uur. Indien er tussentijds veranderingen komen in de maatregelen zullen wij deze aanpassen naar wat dan toegestaan is. 

Blijf allen gezond, en we spreken de hoop uit dat het seizoen 2021 – 2022 goed gaat verlopen en dat de competities weer sportief gestreden en volledig gespeeld kunnen worden.

Met vriendelijke en sportieve groet,

Miriam en Christian Goossens
X  Sport Bladel