Met trots maakt het X Sportcafé (Miriam en Christian) bekend dat vanaf dit sportseizoen (2019 – 2020) de trotse hoofdsponsor is van Dames 1 van BC Bladel (Basketbal).

BC Bladel is opgericht in 1971 en zo is gebleken Basketbal is een sport die verbroederd. In het seizoen 2018 – 2019 zijn Miriam en Christian gestart met het X Sportcafé en hebben zij al vele gezellige uurtjes beleefd met heel veel mensen, en zeker die van BC Bladel. Iedere dinsdag en vrijdag avond is het pure gezelligheid welke men met elkaar deelt in de alom bekende derde helft.

  1. Toen het verzoek namens BC Bladel kwam of wij een team wilde voorzien van tenues met daarop onze sponsornaam hebben we daar dan ook niet lang over na hoeven denken. Samen met de toenmalige voorzitter (Johan Gubbels) overlegt dat vanaf dit seizoen het Dames 1 team niet alleen de goede naam van de vereniging en de basketbal sport naar buiten uitstraalt, maar ook de sportieve en gezellige kant(en) van X Sport Bladel en haar X Sportcafé. Dit zal zijn t/m het seizoen 2022-2023.

Wij wensen het team van Dames 1 heel veel succes in hun competitie, maar bovenal veel speel- en derde helft plezier (maar dat wensen wij alle sporters toe van onze Sporthal).