Vanaf zaterdag 10 juli zijn door de overheid de openingstijden/mogelijkheden wederom aangepast.  Zo ook voor het X Sportcafé. Ondanks de hoopvolle versoepelingen liep het aantal positieve testen dusdanig op dat ze overheid denkt deze maatregelen te moeten nemen. De volgende maatregelen zijn sinds vandaag van toepassing, en deze zullen wij respecteren en samen met onze gasten ook naleven.

  • Een reservering vooraf (06 – 404 27 386) of aan de deur (Lange Trekken 34), registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. 
  • Iedereen wast/desinfecteert voor binnenkomst haar/zijn handen. Desinfectie aanwezig.
  • Zo ook na ieder toiletbezoek.
  • Een vaste zitplaats aan een tafel is verplicht. 
  • Iedereen behoud binnen de 1,5m afstand van elkaar. Uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden. 
  • Maximale toegang voor het X Sportcafé bedraagt daardoor tot 50 personen.

I.v.m. deze maatregelen, en de schema’s met betrekking tot bezetting van de sporthal door (sport)verenigingen zijn voor het X Sportcafé vanaf 10 juli de volgende openingstijden van toepassing;

Maandag:   19:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:     19:00 t/m 00:00 uur
Woensdag: 19:00 t/m 00:00 uur
Donderdag: 19:00 uur t/m 00:00 uur.
Vrijdag: 19:00 uur t/m 00:00 uur.
Zaterdag:   Gesloten. (Uitzondering besloten feesten/partijen).
Zondag:    Gesloten. (Uitzondering besloten feesten/partijen).

Zodra er wijzigingen zijn in de maatregelen, of in de bezetting door (sport)verenigingen, welke  van belang kunnen zijn voor aanpassing van deze openingstijden zullen wij deze aanpassen en ook z.s.m. via onze website en social media bekend maken.

 

Iedereen tot ziens!

Miriam en Christian Goossens
X Sport Bladel