De ongewenste en vreemde Covid-19 tijd is nog steeds in volle aanwezigheid aan het verspreiden over de gehele wereld. Ondanks het vooruitzicht op een goed functionerend en veilig vaccin tegen dit virus, is er nog niet echt een vooruitzicht te melden over wanneer alles weer op zijn normaal is. Dit is helaas ook van toepassing op (indoor) sportgebied, maar ook voor een bezoekje aan ons X Sportcafé (en de horeca in het algemeen).

Een aantal vrijwilligers van QuizTime Bladel (vaste bezoekers van ons X Sportcafé) heeft contact met ons gezocht om een virusveilige online (digitale) PubQuiz te organiseren waarbij iedereen welkom is op zaterdag 19 december 2020. Deze PubQuiz zal geheel volgens de voor dat moment geldende corona maatregelen namens de overheid en het RIVM gaan verlopen.  Gezellig met een paar vrienden of in teamverband via bijvoorbeeld ZOOM.

Het inschrijfgeld per team bedraagt € 7,50. Dit bedrag zal vervolgens op de volgende manier worden verdeeld

  • € 2,50 gaat in de prijzenpot zodat er voor de top 3 van de einduitslag een aantal leuke prijsjes (of prijzengeld) beschikbaar komt.
  • € 2,50 komt ten goede van de uitbaters van het X – Sportcafé (Miriam en Christian) omdat zij naast de gezelligheid en aanwezigheid van klanten inmiddels al 31 weken omzet missen in dit jaar 2020.
  • In overleg met Miriam en Christian heeft de organisatie van QuizTime Bladel gezocht naar een goed doel waar de resterende € 2,50 per inschrijving naar toe zou kunnen gaan. Daarop is besloten dat alle competitie spelende verenigingen van de X Sporthal, mits deze zelf voor deelnemende teams zorgen (leden van BC Bladel, BCBH Badminton, HV Saturnus, KV Bladella en VC Bladel) de opbrengst verdeeld op de club rekening gestort zullen krijgen. Want naast de diverse sportieve mogelijkheden missen deze verenigingen ook door het uitblijven van diverse nevenactiviteiten ook financiële input in de clubkas.  

Aan jullie allemaal het verzoek om deel te nemen en je team nu direct in te schrijven! Dit is mogelijk via het inschrijfformulier waarvan in dit bericht een directe link is opgenomen.

Voor het facebook evenement aangemaakt door de organisatie (QuizTime Bladel en X Sportcafé) klikt u HIER!
Of bezoek het zelfde evenement via Instagram. Klik daarvoor HIER!

Wil je direct je team aanmelden? Ga dan naar het inschrijfformulier van deze digitale (online) PubQuiz en klik daarvoor HIER!

 

Namens de organisatie “bedankt voor uw medewerking en blijf gezond”