Vanaf zaterdag 25 september 2021 is iedere bezoeker vanaf 13 jaar verplicht een geldige coronapas (QR code) te tonen (alsmede legitimatie ter controle). Wat deze door de overheid opgelegde verplichting voor gebruikers/bezoekers van het X Sportcafé betekent hebben wij in dit bericht weergegeven.

Sporten

Voor binnensporten komen alle corona maatregelen te vervallen. Men mag zonder QR code (coronapas) gebruik maken van de X Sporthal en deelnemen aan wedstrijden en/of trainingen. Men mag ook volledig zonder corona maatregelen, zoals bijvoorbeeld het houden van anderhalve meter afstand gebruik maken van de toegewezen kleedruimtes en daarbij behorende doucheruimte.

Tribune

Iedereen mag gebruik maken van de volledige tribune (250 zitplaatsen) zonder de eerder van toepassing zijnde coronamaatregelen. Om plaats te nemen op de tribune behoeft men geen geldige QR code (coronapas) te tonen. Dit is van toepassing voor alle leeftijden. Indien men plaats genomen heeft op de tribune mag men ook gebruik maken van de toiletten welke zich bevinden bij de ingang/uitgang van de tribune.

Horeca

Bij het betreden van het X Sportcafé (sport)horeca dient u een geldige QR code (coronapas) en legitimatie te tonen voor toegang en het verblijven in de horecaruimte voor gezelligheid, het nuttigen van eten en/of drinken. Binnen met een geldige coronapas (QR code) hoeft men geen anderhalve meter afstand te bewaren, en is het ook niet meer verplicht om te blijven zitten. Live muziek is toegestaan in de horeca. Deze maatregel (QR code) is van toepassing op iedereen van 13 jaar en ouder. Indien u geen geldige QR code (coronapas) heeft, kunt u een bestelling plaatsen in de afhaalzone van het X Sportcafé. Het is niet toegestaan zonder QR code (coronapas) plaats te nemen tussen andere horecagasten, en/of uw bestelde drankjes/etenswaren te nuttigen in de horecaruimte. Deze kunt u meenemen naar de tribune of ons dakterras. Zonder QR code (coronapas) mag u gebruik maken van de aanwezige toiletten welke bereikbaar zijn via de zonder QR code (coronapas) toegankelijke tribune. De openingstijden van onze horeca locatie/X Sportcafé zijn voorlopig vastgesteld op een een sluitingstijd van maximaal 0:00 uur.

Tot Slot

Ook wij hebben deze maatregelen niet verplicht gesteld, en hadden graag gezien dat deze inmiddels niet nodig zouden zijn. Neemt niet weg dat wij de maatregelen respecteren en na zullen leven. Wij hopen dat u als bezoeker van X Sport Bladel hetzelfde respect wilt opbrengen, zodat we nog sneller naar volledig normaal terug kunnen.