Een mededeling welke voor vele gebruikers/bezoekers van sporthallen logisch klinkt (zou moeten klinken) is dat het niet is toegestaan om de sporthal te betreden met buitengedragen schoenen. Ook al zien deze schoenen er ogenschijnlijk zuiver uit, dan nog neemt men ongezien en onbedoeld zand en vuil mee naar binnen (in de winter bijvoorbeeld ook strooizout). Van dergelijk vuil wordt een sporthalvloer glad en verhoogd daarmee het risico op blessures voor u als sporter(s) of teamgenoten en tegenstanders. Dit moeten we met zijn allen niet willen.

Ook in de X Sporthal van Bladel is het niet toegestaan om met buiten gedragen (vieze) schoenen de sporthal te betreden. Ook niet in het gangpad voordat men onze sporthalvloer kan betreden. Het zand en vuil wat daar ligt, word ook weer meegenomen de sportvloer op door de gebruikers welke met schone schoenen de sporthal betreden. In het kort gezegd, mag de gehele ruimte achter de kleedruimtes niet betreden worden met buiten gedragen, en daardoor vieze schoenen.

Het beheer van X Sport Bladel rekent op de medewerking van haar gebruikers en bezoekers, zodat iedereen op een zuivere maar vooral veilige sportvloer kan genieten van haar/zijn sport. Bedankt voor de medewerking.